VD Johan Eriksson blir styrelseordförande och Ernst Rosén AB är återigen ensam ägare i Flodéns

Johan Eriksson blir från och med den 1 september 2017 VD för Ernst Rosén. I samband med detta övergår Johan från sin nuvarande VD-tjänst till att bli styrelseordförande i Flodéns. Därigenom kommer han att fortsätta delta i utvecklingen av bolaget. Nuvarande styrelseordförande Ingemar Nilsson fortsätter som vice ordförande i styrelsen.

Ny VD till Flodéns kommer att tillsättas innan semestern med uppdrag att leda bolaget enligt fastlagd strategi och fortsätta den positiva utvecklingen inom Flodéns.

”Att få möjligheten att representera och verka i ett så genuint och etablerat företag som Ernst Rosén ser jag verkligen fram mot. Det känns samtidigt väldigt bra att fortsatt vara delaktig i vår utveckling på Flodéns som styrelseordförande. Flodéns står starkt på egna ben och så ska vi fortsätta framöver. Vi har haft en fantastisk utveckling i organisationen och med de förändringar som genomförs, så kommer vi bli ännu mer konkurrenskraftiga i framtiden”, säger Johan Eriksson.

Johan Rosén, fjärde generationen i ägarbolaget Ernst Rosén och fortsatt styrelseledamot i Flodéns; ”Vi har lärt känna Johan väl under hans tid på Flodéns och sett vad han tillsammans med alla medarbetare har uträttat. Det känns väldigt bra att få med Johan som ny VD för Ernst Rosén i koncernens fortsatta utveckling. Samtidigt kommer Johan att i sin nya roll som ordförande i Flodéns vara engagerad i bolagets framtid.”

Ernst Rosén AB blir ensam ägare i Flodéns

I april blev det klart att Ernst Rosén återigen är ensam ägare av Flodéns och bolaget är nu ett helägt dotterbolag i koncernen. Flodéns har en stark och lönsam utveckling och kommer fortsätta att verka som ett oberoende byggbolag.

 

För mer information kontakta:
Ingemar Nilsson, 070-999 95 86, ingemarn5@gmail.com
Johan Eriksson, 073-423 53 92, johan.eriksson@flodens.se
Johan Rosén, 070-643 24 44, johan.rosen@ernstrosen.se

 

 

Related Posts

Leave a Comment